Havuçlu Zencefil Çorbası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Havuçlu Zencefil Çorbası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Mete

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Havuçlu Zencefil Çorbası



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Havuçlu Zencefil Çorbası Tarifi İçin malzemeler

    • 1 yemek kaşığı kanola yağı
    • 1 soğan
    • 1 yemek kaşığı iri rendelenmiş zencefil
    • 2 diş sarımsak
    • Yarım tatlı kaşığı rendelenmiş muskat cevizi
    • 5 su bardağı sebze suyu
    • 2 havuç
    • 400 g haşlanmış kuru fasulye

    Üzeri için

    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 çay kaşığı aspir
    • İri kırılmış badem

    Havuçlu Zencefil Çorbası Nasıl Yapılır?
    Kanola yağını bir tencereye alıp ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğan, rendelenmiş zencefil ve ezilmiş sarımsakları ekleyip 5 dakika soteleyin. Rendelenmiş muskat cevizini ekleyip 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Sebze suyu, küp doğradığınız havuç ve haşlanmış fasulyeyi ekleyip 20-25 dakika pişirin. Karışımı blenderdan geçirin ve ocaktan alın. Zeytinyağını bir sos tavasında ısıtın. Aspiri ilave edip karıştırın. Çorbayı servis kaselerine paylaştırıp üzerini iri kırılmış badem ile süsleyerek servis yapın.




  2. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Brahim

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    bu kış için mükemmel ve lezzetli bir tarif. Teşekkürler:PushFinger_Up ::PushFinger_Up :


Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •