Sarımsaklı Ispanak Ezmesi

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Sarımsaklı Ispanak Ezmesi

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sarımsaklı Ispanak Ezmesi



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Sarımsaklı Ispanak Ezmesi Tarifi İçin malzemeler

    • 500 g kuzu ıspanak
    • 4 dilim tost ekmeği
    • 150 g ceviz içi
    • 4 diş sarımsak
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 limon
    • Tuz
    • Karabiber
    • Muskat rendesi
    • Susam

    Sarımsaklı Ispanak Ezmesi Nasıl Yapılır?

    • Yıkadığınız kuzu ıspanakları ılık tuzlu suya atıp 2 dakika bekletin ve sudan alın. Elinizle suyunu sıkarak bir tabağa alın.
    • İçini çıkarttığınız tost ekmekleri, suyunu süzdüğünüz kuzu ıspanak, ceviz içi, ezdiğiniz sarımsak, zeytinyağı ve limon suyunu geniş bir kaba alın.
    • Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar blenderdan geçirin. Tuz, karabiber, muskat rendesi ve susamla ile tatlandırıp servis yapın.





  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Tibet für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •