Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Tarifi İçin malzemeler

    • 4 milföy hamuru
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 3 soğan
    • 1 yemek kaşığı un
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri
    • 80 gr beyaz peynir

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Nasıl Yapılır?
    Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ekleyip soğumaya bırakın. Tereyağını eritip unu ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Azar azar süt ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp beyaz peynirleri içine ufalayarak karıştırın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Milföy hamurlarını 15 dakika oda sıcaklığında bekletin. Yuvarlak tart kalıplarını yağlayıp hamurları kalıba yerleştirin. Soğanı içlerine paylaştırıp üzerine beşamel sostan doldurun. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun.




  2. The Following User Says Thank You to Tibet For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •