Ayvalı Dana Etli Kavurma

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Ayvalı Dana Etli Kavurma

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tahsin

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Ayvalı Dana Etli Kavurma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi İçin malzemeler

    • 600 gr dana kuşbaşı
    • 3 sivri biber
    • 12 arpacık soğan
    • 1 sarı biber
    • 1 kırmızı biber
    • 100 gr mantar
    • 1 ayva
    • 50 gr tereyağı
    • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
    • 1 tatlı kaşığı kekik
    • Tuz
    • Karabiber

    Ayvalı Dana Etli Kavurma Nasıl Yapılır?

    • Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın.
    • Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin.
    • Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

      Afiyet olsun





  2. The Following User Says Thank You to Tahsin For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •