Tavuk Etli Barbunya

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Tavuk Etli Barbunya

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Tavuk Etli Barbunya



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Tavuk Etli Barbunya Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg barbunya fasulyesi
    • 12 küçük tavuk but
    • 4 domates
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 1 çorba kaşığı biber salçası
    • 2 soğan
    • Kırmızı topbiber
    • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
    • 3 su bardağı sıcak su
    • Taze biberiye
    • 1 çay kaşığı kırmızı tane biber
    • Tuz

    Tavuk Etli Barbunya Nasıl Yapılır?

    • Barbunyaları ayıklayın.Tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve 10 dakika kadar haşlayıp süzün.
    • Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın.Soğanları temizleyip kıyın.
    • Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin.Tavuk etlerini ilave edip 2-3 dakika kavurun.
    • Domates ve salçaları ekleyip 1-2 dakika soteleyin. Barbunya, sıcak su, tuz ve tane biberleri ilave edin.
    • Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.

    Dilerseniz, kuzu eti ile hazırlanan etli barbunya tarifini de deneyebilirsiniz.





  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu TosunPaşa für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •