Hamsi Salamura

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Hamsi Salamura

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Hamsi Salamura



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Hamsi Salamura Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr hamsi
    • 125 gr kaya tuzu
    • 1.5 limon
    • 1 su bardağı zeytinyağı
    • Çeyrek demet maydanoz

    Hamsi Salamura Nasıl Yapılır?

    • Hamsileri temizleyip yıkayın. Kılçıklarını çıkarıp süzgece alarak sularının süzülmesi için yarım saat bekletin.
    • Geniş bir kaba bir sıra hamsi, üzerine bir sıra kaya tuzu şeklinde dizin. Üzerine limon suyu ilave edip kapağını kapatın ve 1 gece bekletin.
    • Hamsileri zeytinyağı ve ince kıyılmış maydanoza bulayıp kızarmış ekmek üzerine alın ve servis yapın.

    En lezzetli balık soslarına buradan göz atabilirsiniz.
     




  2. The Following User Says Thank You to Tibet For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •