Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    5 dakika

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

    • 24 hurma
    • Yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi
    • 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
    • 200 gr kaymak

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Nasıl Yapılır?
    Hurmaları yanlarından bıçakla açarak, zedelemeden çekirdeklerini çıkarın. Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ekleyip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin. Hurmaları bir kenara alıp ılıtın. Ilınan hurmaların içini bir çay kaşığı yardımı ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine batırarak servis tabağına alın. Ilık servis yapın.




  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Alpay für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •