Sebzeli Bakliyat Çorbası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Sebzeli Bakliyat Çorbası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sebzeli Bakliyat Çorbası



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Sebzeli Bakliyat Çorbası Tarifi İçin malzemeler

    • Yarım su bardağı kuru fasulye
    • Yarım su bardağı nohut
    • Yarım çay bardağı pirinç
    • Yarım su bardağı yeşil mercimek
    • 1 soğan
    • 1 kabak
    • 1 havuç
    • 1 patates
    • 1 su bardağı erişte
    • 5 su bardağı tavuk suyu
    • 2 yemek kaşığı tereyağı
    • 1 defne yaprağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber

    Sebzeli Bakliyat Çorbası Nasıl Yapılır?
    Tereyağını tencereye alıp eritin. Kıyılmış soğanı ilave edip kavurun. Küp şeklinde doğradığınız havucu, patatesi ve yıkadığınız pirinci ekleyip karıştırın. 2-3 dakika kavurduktan sonra küp şeklinde doğradığınız kabağı ilave edin. Üzerine 5 su bardağı tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladıktan sonra defne yaprağını, tuzu, karabiberi, erişteyi ekleyin ve malzemeler hafif yumuşayana kadar pişirin. Kuru fasulyeyi, nohudu ve yeşil mercimeği ilave edin. Yaklaşık 10 dakika daha pişirin. Üzerine pul biber serpin. Sıcak servis yapın.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Ferha für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •