Maraş Usulü Şalgamlı Tarhana Çorbası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Maraş Usulü Şalgamlı Tarhana Çorbası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Maraş Usulü Şalgamlı Tarhana Çorbası



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Maraş Usulü Şalgamlı Tarhana Çorbası Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 1 su bardağı Maraş tarhanası
    • 3 su bardağı sıcak su
    • 1 orta boy şalgam
    • 1 su bardağı haşlanmış nohut
    • 3 diş sarımsak
    • Tuz

    Üzeri için

    • 25 gr tereyağı
    • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
    • 1 tatlı kaşığı nane

    Maraş Usulü Şalgamlı Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?
    Tarhanayı 5-6 saat önceden sıcak suyla ıslatın. Şalgamı soyup iri küpler halinde doğrayın. Yumuşayan tarhanayı ocağa alıp karıştırarak pişirin. Salep kıvamına gelince doğranmış şalgamları ilave edin birkaç dakika kaynatın. Ezilmiş sarımsak ve haşlanmış nohutları ekleyin. Birkaç dakika pişirip ocaktan alın. Tereyağını küçük bir tavada eritin. Kırmızı pul biber ve nane ile ekleyip kızdırın. Çorbanın üzerine gezdirip sıcak servis yapın.




Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •