Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 6

Thema: Dijitürk kanallarındaki çözünürlük çok yüksek. iptv Sunucuları yetiştiremiyor

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von hanzo13

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard Dijitürk kanallarındaki çözünürlük çok yüksek. iptv Sunucuları yetiştiremiyor

yılmaz.tv den aldığım iptv m3u daki dijiturk kanalları hep 1080p olduğundan seyreden sayısının yüksek olduğu zaman dilimlerinde devamlı kesilmeler oluyor. bunu düzeltmek için 720 veya 480p düşük kaliteli stream lar da ilave etmek mümkün olurmu diye sormak isterim. yada nereye sormam lazım?

2. Die folgenden 71 Benutzer sagen Danke zu hanzo13 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Muhammedirem

Info

Bence o ondan değil senin metinle alakalıdır

4. Die folgenden 13 Benutzer sagen Danke zu Muhammedirem für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von kakaleyke

Info

yılmaztvden aldığım m3u da sports kanalları çalışmıyor hocam sizde çalışıyor mu ?

6. Die folgenden 8 Benutzer sagen Danke zu kakaleyke für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke

Info

spor kanallarına hiç bakmadım yaaa. sadece sinema ve belgesel kanallarını C-m3u editörle ayıkladım onları seyrediyorum. fakat şu dikkatimi çekti dijitürk kanalları türknet abonesi internetlerde çalışıyor ama ttnet abonesi internetlerde hiç açmıyor. spor kanallarındaki sıkıntıda eğer buysa proxy üzerinden denemek lazım...

8. Die folgenden 10 Benutzer sagen Danke zu hanzo13 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke

Info

Zitat Zitat von Muhammedirem Beitrag anzeigen
    Bence o ondan değil senin metinle alakalıdır
    anlaşılmadı... internetin ile alakalı diyorsan eğer; 35mbps turknet abonesiyim 4,2mb/sn hızla indirme yapabiliyorum. yani 1080 p video için 2-2,5 mb/sn hız yetiyor zaten. sonuç olarak ben alabiliyorum hızım yeterli fakat sunucu cevap veremiyor...

10. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu hanzo13 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer