Sebzeli Levrek Çorbası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Sebzeli Levrek Çorbası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Demet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sebzeli Levrek Çorbası



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Sebzeli Levrek Çorbası Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr levrek
    • 2 havuç
    • 2 kabak
    • 100 gr kuşkonmaz
    • 100 gr brokoli
    • Dereotu
    • Tuz
    • Tane karabiber
    • 1 çay bardağı un
    • 500 ml balık suyu
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 yemek kaşığı hazır sebzeli çeşni

    Sebzeli Levrek Çorbası Nasıl Yapılır?
    Sebzeleri doğrayıp haşlayın. Derin bir tencerede unu tereyağı ve zeytinyağı ile kavurun. Balık suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Tuz, karabiber ve sebzeli çeşni ile tatlandırın. Sebzeleri kaynayan suya ilave edin. Levrekleri ayıklayıp ekleyin. Balıklar pişinceye kadar kaynatın. Servis tabağına alıp dereotu ile süsleyerek servis yapın.




  2. The Following User Says Thank You to Demet For This Useful Post:

  3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von kocularli

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags



    - - - Güncellendi - - -



    - - - Güncellendi - - -

    :tr::tr::tr::tr:


  4. The Following User Says Thank You to kocularli For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •