Yumurtalı Erik Yemeği

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Yumurtalı Erik Yemeği

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Yumurtalı Erik Yemeği



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Yumurtalı Erik Yemeği Tarifi İçin malzemeler

    • 500 g yeşil erik 
    • 10 adet arpacık soğan
    • 5 adet bebek kabak (Yoksa normal kabak, 4’e bölünmüş)
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı 
    • 2 yumurta 
    • 1 yemek kaşığı biber salçası 
    • 2.5 su bardağı su 
    • 1 çay kaşığı toz şeker 
    • Tuz
    • 1 çay kaşığı zerdeçal 
    • 1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu 

    Yumurtalı Erik Yemeği Nasıl Yapılır?
    Pratik ve çok lezzetli yumurtalı erik yemeği

    • Kabuğunu soyduğunuz arpacık soğanları zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun. 
    • Soğanların üzerine önceden çatalla çırptığınız yumurtaları ilave edin. Birkaç dakika kavurun. 
    • Erikleri ekleyin, 3-4 dakika kavurmaya devam edin. 
    • Salçayı, bütün olarak attığınız bebek kabaklarını, suyu ve şekeri ekleyin. Yüksek ateşte 5 dakika kaynattıktan sonra tencerenin kapağını kapatın, ateşi kısın. Yarım saat pişirin. Erikli yemek piştikten sonra ocaktan alın. Soğuyunca üzerine ince kıyılmış dereotu serpip servis yapın.

    Enfes kuru erik yahnisi tarifi için tıklayın





Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •