Buğdaylı Yaz Çorbası

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Buğdaylı Yaz Çorbası

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Suna

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Buğdaylı Yaz Çorbası



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Buğdaylı Yaz Çorbası Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 1 su bardağı haşlanmış dövme buğday
    • Yarım su bardağı şeker fasulye
    • 5 su bardağı yoğurt
    • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
    • Tuz
    • Kuru ya da taze nane

    Üzeri için

    • Kuru nane

    Buğdaylı Yaz Çorbası Nasıl Yapılır?
    Buğdayı ve fasulyeyi ayrı kaplarda bir gece suda bekletin. Ertesi gün buğday ve fasulyenin suyunu süzüp tencerelerde yumuşayıncaya kadar üzerlerini geçecek kadar suyla birlikte haşlayın. Taneleri süzüp sularını saklayın. Derin bir kasede yoğurt ve zeytinyağını iyice çırpın. Buğday, fasulye, tuz, kuru veya kıyılmış taze naneyi ekleyip karıştırın. Boza kıvamında olana kadar haşlama sularından ekleyin. Üzerine kuru nane serpip servis yapın.




Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •