Sebzeli Levrek

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Sebzeli Levrek

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Rabia

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sebzeli Levrek



    Kaç Kişilik
    1 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Sebzeli Levrek Tarifi İçin malzemeler

    • 150 gr levrek
    • 1 havuç
    • 1 kabak
    • 1 yeşil kereviz sapı
    • 1 patates
    • 3 yaprak adaçayı
    • 1 su bardağı balık suyu
    • 50 gr pırasa
    • 1 diş sarımsak
    • 1 demet taze soğan
    • Karabiber
    • 15 gr tereyağı
    • 1 patlıcan
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

    Kızartmak için:
    Ayçiçeği yağı
    Sebzeli Levrek Nasıl Yapılır?

    • Tavada ayçiçeği yağını iyice kızdırıp levreği kızartın. Yeşil soğan, sarımsak ve patlıcan hariç diğer tüm sebzeleri ufak doğrayıp başka bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile soteleyin.
    • Balığı kızarttığınız yağdan ilave edin. Patlıcan püresi için, patlıcanı ocakta közleyip soğumaya bırakın.
    • Kabuklarını soyup, ince kıyılmış soğan ve sarımsağı ekleyin. Tuz, karabiber ve 1 tatlı kaşığı tereyağını ilave edip çatalla ezerek püre haline getirin.
    • Servis tabağına patlıcan püresini yerleştirip üzerine sotelenen sebzeleri alın. En üste kızarmış levrekleri alıp sıcak servis yapın.

    Dilerseniz, levrek ızgara tarifini de deneyebilirsiniz.




  2. The Following User Says Thank You to Rabia For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •