Kar Yağdı Tatlısı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Kar Yağdı Tatlısı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Kar Yağdı Tatlısı

    Kaç Kişilik: 10-12

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 20dk


    Kar Yağdı Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler[*]1 kg süt[*]3 yemek kaşığı irmik[*]3 yemek kaşığı nişasta[*]2 yemek kaşığı un[*]1 tatlı kaşığı mavi haşhaş[*]1 su bardağı toz şeker[*]2 paket vanilya[*]1 tane portakal kabuğu rendesi[*]1 tane portakal suyu[/LIST]

    Üzeri için[*]Hindistan cevizi[*]Sade krem şanti[*]1 çay bardağı süt[*]Mavi haşhaş[*]Çikolata parçacıkları[/LIST]

    Kar Yağdı Tatlısı Tarifi Yapılışı
    Öncelikle krem şantiyi bir çay bardağı ile çırpın dolapta bekletin.
    Ardından ocağın altını açmadan tencereye sütü ve unu nişastayı bırakıp tel çırpıcıyla karıştırın.
    Ardından şekeri portakal kabuğu rendesi ve portakal suyunu bırakın mavi haşhaşı bırakıp orta ateşte muhallebi kıvamı alana kadar karıştırarak pişirin.
    En son içine vanilya ekleyerek ocağın altını kapatın ve önceden ıslatılmış silikon kalıplara bırakın.
    Soğuduktan sonra buzdolabında 3 yada 4 saat iyice soğuduktan sonra kalıptan çıkarın
    Ardından her tarafını hindistan cevizine bulayın.
    Servis tabağına aldıktan sonra ortasını krem şanti ile süsleyin.
    En son üzerine mavi haşhaş serpin ortasına çikolata ile süsleyin. Afiyet olsun[/LIST]







Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •