Papaz Yahnisi

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Papaz Yahnisi

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Papaz Yahnisi

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 45dk


    Papaz Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 kg dana kuş başı
    • 20-30 adet arpacık soğan
    • 2-3 baş sarımsak
    • 1. 5 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 çay kaşığı tarçın, yenibahar ve pul biber
    • Yeterince tuz
    • 3 yemek kaşığı sirke


    Papaz Yahnisi Tarifi Yapılışı

    1. Et, kanının çıkması için 10-15 dakika suda bekletiniz.
    2. Tencereye sıvı yağ koyulur ve kızınca küp küp doğranmış etleri ilave edip, suyunu salıp çekinceye kadar etler kavrulur.
    3. Kavrulan etlere, ayıklanan soğanlar ve sarımsaklar bütün olarak eklenir. 3-5 dakika daha kavrulur.
    4. Yeterince sıcak su ekleyin, sirke, tuz ve baharatlarını ilave ederek bir taşım daha kaynatınız.
      ***::::::::: AFİYET OLSUN*****::::::



    Tarife Ait Diğer Resimleri











  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •