Seite 8 von 10 ErsteErste ... 678910 LetzteLetzte
Ergebnis 36 bis 40 von 46

Thema: Mustafa1954tv

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #36
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Vartolu cemo

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Mustafa ustam dyboxa yükledim kanalar acti yanlız bir sıkıntı var 30 saniye sonra actigim kanal kapanıyor ben çaresini bulamadim neyden yapiyo olabilir

2. The Following User Says Thank You to Vartolu cemo For This Useful Post:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #37
    Gehen Sie zu Danke

Info

Ustam öncelikle emeklerine sağlık ben bu programı box yukledim kanalar acıyı 30 saniye sonra izlediğim kanal kapaniyo neden olabilir saygılar

4. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Vartolu cemo für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #38
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Niko05

Info

Zitat Zitat von Vartolu cemo Beitrag anzeigen
    Ustam öncelikle emeklerine sağlık ben bu programı box yukledim kanalar acıyı 30 saniye sonra izlediğim kanal kapaniyo neden olabilir saygılar
    Simdi denedim ustam, kanallar gayet güzel ve kesintisiz calisiyor. Aceba senin Box da mi sorun var. Programi silip tekrar yükle. Eger ki olmazsa Kodiyi ana sayfasindan indirip Repository Video Addons üzerinden yükle. Biraz zahmetli ama calisir.

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Niko05 für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #39
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Niko05

Info

Mustafa 1954 Ustam, öncelikle emegine ve yüregine saglik. Güzel bir Program, yayin akisi da baya güzel. Sagolasin. Emege saygi.

8. The Following User Says Thank You to Niko05 For This Useful Post:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #40
    Gehen Sie zu Danke

Info

Slm ustam sildim indirdim aynı proplem devam ediyo box ta başka programlarda var onlar calisiyo box ta sıkıntı Yok sen hangi playerden bakıyorsun acaba playerdemi sıkıntıvar bilemedim ama filimleri oy natiyo sıkıntı sadece kanallarda 30 saniye sonra kanal gidiyo sen başka bir linktenmi indirdin saygılar

10. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Vartolu cemo für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 8 von 10 ErsteErste ... 678910 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer