Seite 4 von 4 ErsteErste ... 234
Ergebnis 16 bis 16 von 16

Thema: m3u editör

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #16
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Selamünaleyküm arkadaşlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar bu konuda paylaştığım m3u editör uygulamasını uzunca bir aradan sonra üzerinde biraz çalışma yapıp işleri sizin için daha kolay hale getirecek duruma getirdiğimi düşünüyorum bazı hataları giderdim ve bazı özellikler ekledim giderilen hatalar şunlar kategori konteynerinde ve içerik konteynerinde uzun isimlere sahip kategoriler yada içerikler olduğunda bulundukları konteyner dışına taşıyor du ve hem isimler tam okunamıyordu hemde aktiflik durumu rahat görülemiyordu burada isimlerin enine değil dikey genişleterek bulundukları konteyner ler de daha rahat görülmesini sağladım tek tek aç kapa işlemi de kolaylaşmış oldu eklenen özellikler ise şunlar arkadaşlar hem kategoriler için hem içerikler için tek düğme üzerinden aç kapa yapabilmek için kontrol düğmeleri ekledim ikinci bir özellik ise arkadaşlar bir kategoriyi bulunduğu konumdan başka bir konuma taşımak isterseniz üzerine basılı tutarak sürükleme yöntemi ile taşıma işlemi yapabilirsiniz taşıma işlemi sırasında küçük ekranlı cihazlar da çok aşağı yada yukarı taşıyacaksaniz siz sürüklemeyi bırakana kadar sayfa kayacaktır karşılaşabileceğiniz sorunlar ise çok büyük dosyalar da kullandığınız cihaz ram göre yada internet hızınıza göre kasma lar olabilir ve tarayıcı engellemeleri yüzünden m3u bağlantı olarak yükleme yapamadığınız bağlantılar olabilir yada bölgesel sorunlar yüzünden böyle durumlar da cihazınıza dosya olarak indirdikten sonra uygulama içinden cihazdan seç yoluyla da düzenleme yapabilirsiniz buyrun uygulama bağlantısı arkadaşlar
    Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

2. Die folgenden 62 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 4 von 4 ErsteErste ... 234

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer