Seite 3 von 5 ErsteErste 12345 LetzteLetzte
Ergebnis 11 bis 15 von 23

Thema: Lg oled tv smart için iptv uygulamasi

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #11
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von kralfenerl41

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

siptv bunu kullan ücretli ben aldım ömür boyu kullan

2. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu kralfenerl41 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #12
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von reflex

Info

Bence o şekil uğraşmayın. Bi android box alarak Android in geniş uygulama yelpazesiyle özgürlüğünüzü ilan edin.
    Bütçenize göre Android box tavsiyeleri yapabilirim.

4. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu reflex für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #13
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Scoot

Info

Samsung qled tv kullananlar için ücretsiz.M3u ve m3u8 linklerinizi kullanarak yayınları güzel bir şekilde izleyebilirsiniz. Bilindiği gibi bu tvler tizen işletim sistemi kullanıyor.
    Ora Smart media Player uygulamasını samsung un kendi app bölümünden indirip kurunuz.Program çok kullanışlı. Programa birden fazla link ekleyerek çıkararak kullanabiliyorsunuz. Link ekleme ve silme işlemi appnin kendi Web sayfası üzerinden yapılıyor.Stabil çalışıyor. Tavsiye ederim.

6. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu Scoot für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #14
    Gehen Sie zu Danke
    Yasaklı Avatar von iizz

Info

bende lg veppox tv de kulanıyom Ott player iyi hic sıkıntı olmuyo.sadece kanal.fazla almıyo
    yabancı yayınları siliyom tr yayınları yüklüyom

8. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu iizz für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #15
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von hasanb

Info

arkadaşlar TR ott player sürekli yükleme zaman hatası veriyor, sanırım server kapalı ya da firma kapandı, ottplayer.es farklı birşeyler çıkıyor,
    ss ıptv ise m3url leri pc pot playerde test ediyorum sıkıntısız ve takıntısız çalışırken lg oled tv de sürekli donma çalışma donma çalışma atlama çalışma ve sonra da çalışmama yapıyor ilgili kanal tekrar başlattığımda çalışıp yine aynı oluyor.

ücretsiz olan demo veya ücretli olmayan lg oled smart için bir uygulama öneriniz var mı? ya da ott player ile ss ıptv yazdığım sorunlar için çözüm var mı?
    teşekkürler

10. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu hasanb für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 3 von 5 ErsteErste 12345 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer