Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte
Ergebnis 6 bis 10 von 12

Thema: yeni youtube php elinde olan varmi

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #6
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von maxinett

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu maxinett für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #7
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von maxinett Beitrag anzeigen
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Bu güzel çalışıyor.
    Canli kanalları açmıyor haralde. 24/7 vodları açabildim

4. The Following User Says Thank You to Murre For This Useful Post:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #8
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Standard köprülü

mure usta canlı lar derken neyi kast ettiğini anlayamadım fakat kullanılan sunucu da o kadar çok uygulama yüklü ki forumda kullanılan bazen bunlar kullanılırken sunucu ya aşırı yükten ötürü bir müddet zaman aşımı sebebi ile sunucu çalışmıyor olabilir bundan kaynaklanıyor olabilir lokasyon sorunları sebebi ile çalışmamış olabilir yada yt paylaşımcı sadece yt uygulaması ile izlemeye izin vermiş olabilir bir çok sebebi olabilir eğer canlı dan kastın şunun gibi bağlantılar ise bende açıyor ülke tv
    Yani anlayacağın paylaştığım bu uygulama olsun yada diğerleri olsun zaman zaman olumlu sonuç vermeye bilir ler düşünsene senin uygulama da bile sadece bir sürü uygulamalar kanal bağlantıları var bunlara bir çok isteiğin gittiğini de var sayarsak yine iyi kaldırıyor diyebilirim sunucu bu yükü netice de ücretli değil ücretsiz bir sunucu bu
    Geändert von köprülü (In den letzten 2 Wochen um 17:30 Uhr) Grund: köprülü

6. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #9
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von köprülü Beitrag anzeigen
    mure usta canlı lar derken neyi kast ettiğini anlayamadım fakat kullanılan sunucu da o kadar çok uygulama yüklü ki forumda kullanılan bazen bunlar kullanılırken sunucu ya aşırı yükten ötürü bir müddet zaman aşımı sebebi ile sunucu çalışmıyor olabilir bundan kaynaklanıyor olabilir lokasyon sorunları sebebi ile çalışmamış olabilir yada yt paylaşımcı sadece yt uygulaması ile izlemeye izin vermiş olabilir bir çok sebebi olabilir eğer canlı dan kastın şunun gibi bağlantılar ise bende açıyor ülke tv
    Yani anlayacağın paylaştığım bu uygulama olsun yada diğerleri olsun zaman zaman olumlu sonuç vermeye bilir ler düşünsene senin uygulama da bile sadece bir sürü uygulamalar kanal bağlantıları var bunlara bir çok isteiğin gittiğini de var sayarsak yine iyi kaldırıyor diyebilirim sunucu bu yükü netice de ücretli değil ücretsiz bir sunucu bu
    Aynen usta, ücretsiz sunucu olduğu için bazen açıyor bazen açmıyor. Canlı atv, star, kanald gibi ulusalları demek istemiştim. Atv ike starı açamayınca dedim demekki youtube izin vermiyor baska türlü açılmasına.

Eline sağlık usta, bu konuda tek sen varsın. Böyle converteri daha önce görmedim biyerde. Bu converter uçin paralı bi sunucu açsak trafik derdi olmasa?
    Bazi yerler var üc beş euroya. Ordan yapsak daha sağlıklı olurmu?

Örnek site 👇
    Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

Burdan yaptık dedik, telif veya başka sıkıntı olurmu?

8. Die folgenden 19 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #10
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Zitat Zitat von Murre Beitrag anzeigen
    Bende bitrk bu kral fm olan çalışıyor. Kemal sunal filmin her kodunu ekledim ama açmıyor.

burada eklediğin kemal sunal filmi canlı değil murat usta oysa youtube canlı yayınlarını çalıştırıyor video id girilerek paylaştığım sistem

10. The Following User Says Thank You to köprülü For This Useful Post:

Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer