Seite 2 von 5 ErsteErste 1234 ... LetzteLetzte
Ergebnis 6 bis 10 von 24

Thema: Defender TV 1.0

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #6
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von fenerli78

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

firetv stick de hangis vpn kullanilabilir
    bu arada ben laptopa yukledim bunu tr kanallar calisiyor bende yoksa ben yazilanlari yanlismi anladim vpn falan

2. The Following User Says Thank You to fenerli78 For This Useful Post:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #7
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von atakan1983

Info

yurtdışında yaşayan arkadaşlar bazı ulusal kanalların çalışmadığını söylediler yurtdışında çalışması alternatif kanallar eklenecek ulusal kanallar bölümüne

4. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu atakan1983 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #8
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von atakan1983 Beitrag anzeigen
    @Murre teşekkürler yurtdışında yaşayan arkadaşlar için alternatif ulusal kanallar için bölüm oluşturacağım onun çalışmasını yapıyorum
    Bozztv, jemtv, canlıtv, tulixtv gibi kalıcı kaynkalar mesela kullanabilirsin. Ama sen daha iyisini bilirsin kardeşim. Başarılar iyi çalışmalar dilerim 🤝

6. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #9
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von atakan1983

Info

reklam süresi benimle alakalı değil reklam eklediğim ünity den kaynaklı bugün düzeltmeye çalışacağım
    çoğu link çalışmıyor denilmiş hepsini kontrol edip öyle uygulamaya ekliyorum zaten eklediğim linkler internette çoğu uygulamanın kullandığı linkler
    zannetmeyin ki her uygulamanın kendi serverdan kanalları çekiyor ben mevcut olan birşeyi ekliyorum beğenmeyen silebilir herkese zorla uygulamamı yükletmiyorum

8. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu atakan1983 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #10
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 55 cimbom

Info

eline saglık kardeşim kurdum kolay kolay apk begenmem bunu çok begendim hızlı seri açıyor kanalları artık bende tesaduf hiç reklam çıkmadı yola devam eleştiriler seni üzmesin

10. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu 55 cimbom für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 2 von 5 ErsteErste 1234 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer