Seite 2 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte
Ergebnis 6 bis 10 von 17

Thema: Günlük Otomatik Yüklenen Güncel Paneller

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #6
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von mustafa1954

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Buyrun Buradan İndirebilirsiniz..
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

2. Die folgenden 16 Benutzer sagen Danke zu mustafa1954 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #7
    Gehen Sie zu Danke

Info

LSP Kodi 'de herzaman bulunmayabiliyor..

4. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu mustafa1954 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #8
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von FenasiAbi4

Info

Ellerine sağlık.
    kodi 18'e geçmek zorunda kaldım ve ardından livestreams pro 2.8.5 sürümü çalıştı.

ama ne yazık ki "xml database source" ekleyemiyorum çünkü her zaman bir hata veriyor.

Ekle'ye tıkladığımda, 404 hatası her zaman ortaya çıkıyor, nedenini bilmiyorum. kodi'nin hafızama erişimi var ...

fakat dosyayı normal kaynak olarak ekleyebilirim fakat daha sonra sadece "türk kanalları"e kadar çalışıyor ve üzerine tıkladığımda tekrar hata veriyor.

lütfen videolu anlatım yapabilirmisin?
    Teşekkürler, ve iyi akşamlar

6. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu FenasiAbi4 für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #9
    Gehen Sie zu Danke

Info

Hazır XML Dosyanın indirebileceğiniz adresini veriyorum ,buradan indirip bunu PC nizde veya Cep Telefonunuzda bir yere yükleyip oradanda Live Stream Pro ya çektiğim video daki gibi yükleyebilirsiniz .
    Eğer Dosya değil adres olarak yüklemek isterseniz,vermiş olduğum Dropbox adresini verebilirsiniz Doğru yapılırsa problemsiz oluyor, kolay gelsin . XML dosyamızın Adresi : [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Video yu indirebileceğiniz adres:
    Geändert von mustafa1954 (15.08.21 um 20:58 Uhr)

8. Die folgenden 13 Benutzer sagen Danke zu mustafa1954 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #10
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von FenasiAbi4

Info

Emeğine sağlık, hizmet için teşekkür ederim

10. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu FenasiAbi4 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 2 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer