Seite 16 von 27 ErsteErste ... 6141516171826 ... LetzteLetzte
Ergebnis 76 bis 80 von 131

Thema: Arkadaslar ip tv programi yapmaya calisiyorum

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #76
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von SABIR39

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

usta RTL ve RTL UP bu ikiside simdi göstermiyor bilgine.

2. Die folgenden 6 Benutzer sagen Danke zu SABIR39 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #77
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von ithaldamat

Info

Güncellendi: GÜZEL GÜNCELLEMELER YAPMAKTAYIM
    Geändert von ithaldamat (23.09.23 um 03:08 Uhr)

4. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu ithaldamat für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #78
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von jayden 2016

Info

ithaldamat kardes su reklamlari kaldirsan iyi olur,reklamlar kumar oyunlari ile dolu hangi sayfaya girersen kayit ol ikazi cikiyor
    bizler burda sadece sundugun programlar ilgilendiriyor.

6. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu jayden 2016 für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #79
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von ithaldamat

Info

Maalesef reklamları ben koymuyorum. Kullandığım program reklam reklam sunuyor.Ben kazanmıyorum siteyi ücretsiz kullandığım için reklamlar gösteriyor.Ucretli sürümü aldığımda ne reklam kalacak nede tek tek kanal değiştirmek orunda kalacağız farketmissinizdir test listeleri açılır menü şeklinde tüm listeyi koyabilmek için de pro sürüme geçmem gerekiyor bunun için de zaman lazım programı ücretsiz sunabilmek için ücret ödemem gerekiyor.Bunun içinde programı tam anlamıyla çalışır hale getirmeden aylık ücret ödemek istemedim.Simdilik idare edelim derim .. Ayrıca sürekli kumar reklamları çıkıyorsa kumar sitelerine çok takıldığın için algoritma sana onları sunuyor olabilir. Örneğin iddia falan oynuyor yada takip ediyorsan sana sürekli kumar reklamları gösterir. Maalesef Google algoritma sistemi böyle birsey

8. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu ithaldamat für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #80
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von jayden 2016

Info

Kumarla hic alakam yok.Herhangi film sitesine girdigin zaman o sitelere yönlendiriyor sadece bilgi icin yazdim, Sizi tenkit etmek icin degil kolay gelsin.

10. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu jayden 2016 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 16 von 27 ErsteErste ... 6141516171826 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer