Köprülü usta,
sizin koprulu2 linkleri vardı INAT TV spor yayınları izlenen, onlar çalışıyor mu şu an, çünkü dün açılmıyordu.
Köprülü usta,
sizin koprulu2 linkleri vardı INAT TV spor yayınları izlenen, onlar çalışıyor mu şu an, çünkü dün açılmıyordu.
Kardeşim ben forumda paylaştığım uygulamalar da kullandığım yada doğrudan paylaştığım fastly hesabım var paylaşımlar onun üzerinden yapıyorum fakat bazen engel yiyor ve farklı bir isimle değiştiriyorum forumda daha önce paylaştığım fastly bağlantısı olarak paylaştığım engel yiyen bağlantıyı yeni ismi ile değiştirmeye çalışıyorum fırsat buldukça fakat gözümden kaçanlar olmuş olabilir engel yiyen buydu
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
yenisi bu
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
dolayısı ile bahsettiğin içerik bağlantıları şu anda şöyle
diğer id ler aklımda olmadığı için onlara ait bağlantı ekleyemedim fakat kendi sitesinden öğrenmek isterseniz güncel olan domain şu
ek olarak şunu da söylemek istiyorum normalde php site domain değiştiğinde güncel olanı otomatik yakalayabiliyor fakat bazen bunu belirli sebeplerden ötürü başaramaya da biliyor böyle durumda çok kısa bir işlem ile manuel olarak php de ayarlayabilirim
php leri çalıştıran aktif server bağlantı adresim o demek istedim engel yiyen bağlantı ile daha önce paylaştığım bir proje olmuşsa domain kısmını yenisi ile değiştirebilirsiniz demek istedim
Geändert von köprülü (In den letzten 4 Wochen um 07:52 Uhr) Grund: köprülü