Seite 12 von 14 ErsteErste ... 21011121314 LetzteLetzte
Ergebnis 56 bis 60 von 69

Thema: youtube live to m3u8 converter

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #56
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von oemer45

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Bende birkaç kanal oldu vpn olmadan olmayanlarada vpn işe yaramadı olmayanlarda koruma var herhalde.

resim
    resim

2. The Following User Says Thank You to oemer45 For This Useful Post:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #57
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Standard köprülü

@oemer45 hocam eklediğin resimleri görüntüleyemiyorum fakat bu php yi paylaşmadan evvel farklı ağlar da farklılık gösterir mi farklı cihazlar da farklılık gösterir mi diye bir çok bağlantıyı test ettim hepsi de gayet güzel çalıştı bende buna istinaden çalıştığını düşünerek paylaştım bölgesel olarak sorun yaşatacanı düşünemedim açıkçası ayrıca paylaşmadan önce vpn ile test etmedim ama yorumlar da arkadaş yurt dışı için almanya vpn kullan deyince bağlantıları vpn ile denedim farklı ülkeleri seçince çalışmadı ama türkiye seçince yine çalıştılar açıkçasi bu sorunun çözümü ts dosyalarını da sunucu dan geçirmek olabilir belki vavoo gibi fakat sunucu bu yükü kaldırmaya bilir artık kullanbmayan arkadaşlarım için yapabileceğim bir şey kalmadı doğrusu ustam düzeltme id ekleyerek oluşturulan bağlantıları sadece tarayıcı da deneyip bırakmayın her hangi bir medya player ile de test edin
    Geändert von köprülü (In den letzten 2 Wochen um 23:30 Uhr) Grund: köprülü

4. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #58
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alia58

Info

usta çok güzel çalışıyor teşekkürler
    Yeşil Deniz Canlı Yayın
    Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

6. Die folgenden 28 Benutzer sagen Danke zu Alia58 für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #59
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von oemer45

Info

@köprülü ustam arrık çalşan çalıştığı kadarıyla valla benim işime yaradı radyoları ekledim kendime eline sağlık birde resimleri görememenin nedeni resimleri yüklediğimiz yer türkiyeden engelleniyor ondan dolayı vpn ile girilş yaparsan görünür.

8. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu oemer45 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #60
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von oemer45 Beitrag anzeigen
    @köprülü ustam arrık çalşan çalıştığı kadarıyla valla benim işime yaradı radyoları ekledim kendime eline sağlık birde resimleri görememenin nedeni resimleri yüklediğimiz yer türkiyeden engelleniyor ondan dolayı vpn ile girilş yaparsan görünür.
    Radyoları henüz denememiştim, iyi fikir hemen deniyeceğim 👌

10. The Following User Says Thank You to Murre For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer