Pazılı Barbunya Pilaki

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Pazılı Barbunya Pilaki

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tahsin

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Pazılı Barbunya Pilaki



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    40 dakika

    Pazılı Barbunya Pilaki Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg barbunya fasulyesi
    • 300 gr pazı
    • 3 patates
    • 2 havuç
    • 3 soğan
    • 2 diş sarımsak
    • Yarım su bardağı zeytinyağı
    • 4 domates
    • 1 çorba kaşığı biber salçası
    • 1 çorba kaşığı toz şeker
    • 1 çorba kaşığı limon suyu
    • 2 su bardağı sıcak su
    • Tuz
    • Karabiber

    Pazılı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır?

    • Barbunyaları ayıklayın. Tuzlu suda 5 dakika haşlayıp süzün. Pazıları temizleyip doğrayın. Soğan ve sarımsakları soyup doğrayın.
    • Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Patatesleri soyup küp doğrayın. Havuçları temizleyip küp şeklinde doğrayın. 
    • Yağı tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin. Domates, biber salçası, havuç, tuz ve karabiberi ilave edin. Barbunyayı ekleyip karıştırın.
    • Toz şeker, limon ve suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 25 dakika pişirin. Pazı ve patatesleri ekleyip 15 dakika daha pişirmeye devam edin. Soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun.

    Yemeklerin yanında meze olarak sunabileceğiniz klasik barbunya pilaki tarifine buradan göz atabilirsiniz.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Tahsin für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •