Antep Dolma

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Antep Dolma

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Antep Dolma



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    35 dakika
    Pişirme Süresi
    55 dakika

    Antep Dolma Tarifi İçin malzemeler

    • 12 kurutulmuş patlıcan
    • 12 kurutulmuş biber
    • 500 gr pirinç
    • 500 gr kıyma
    • 2 soğan
    • 7 diş sarımsak
    • 1 yemek kaşığı biber salçası
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 1 tatlı kaşığı karabiber
    • 300 gr zeytinyağı
    • 1 tatlı kaşığı limon tuzu

    Antep Dolma Nasıl Yapılır?
    *Kuru patlıcan ve biberleri suda haşlayın. Soğanları küp doğrayın, sarımsakları ince kıyın. Zeytin yağını tencereye aktarın. Pirinç, kıyma, soğan, sarımsak ve salçalarla birlikte kavurun. Limon tuzu ve tuz ile tatlandırın.

    *Haşlanmış kurulukların içini bu harçla doldurun. Tencereye dizip 50-55 dakika pişirin. Dilerseniz yoğurtla birlikte servis yapın.



Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •