Helise

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Helise

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Mete

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Helise



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Helise Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 2 su bardağı aşurelik buğday
    • 1 boyun kemiği
    • 9 su bardağı su
    • 3 yemek kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber

    Üzeri için

    • Kırmızı pul biber

    Helise Nasıl Yapılır?
    Aşurelik buğdayı bir gece önceden ıslatın. Boyun kemiğini ortadan ikiye bölüp 9 bardak su ile yumuşayıncaya kadar pişirin. Kemik piştikten sonra üzerindeki etleri didikleyip soğumaya bırakın. Aşurelik buğdayı ve etleri bir tencereye alın. Üzerine kemiği pişirdiğiniz sudan 8 bardak kadar ekleyip aşurelik buğday taneleri iyice eriyene kadar pişirin. Pişen karışımı döverek iyice ezin. Tereyağını bir tavaya alarak eritin. Tuz ve karabiber ilave edip yemeğin üzerine gezdirin. Üzerine kırmızı pul biber serperek sıcak servis yapın.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Mete für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •