Balık Pilaki

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Balık Pilaki

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Balık Pilaki



    Kaç Kişilik
    2 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    35 dakika

    Balık Pilaki Tarifi İçin malzemeler

    • 2 adet levrek balığı
    • 1/2 maydanoz
    • 1 adet limon
    • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 1 çay kaşığı tuz

    Balık Pilaki Nasıl Yapılır?

    • Balıkları temizleyip fileto çıkarın ve hafifçe tuzlayın.
    • Daha sonra soğanı yarım parmak kalınlığında halkalar halinde doğrayın ve yarısını balığın altına dizin. Üzerine kalan soğan dilimlerini yerleştirin. Zeytinyağı ve tereyağını ekleyip kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Pişirmenin son 10 dakikasında dilimlenmiş limonu ilave edin.
    • Piştikten sonra isterseniz ince kıyılmış maydanoz serperek sıcak veya soğuk olarak servis yapın.





  2. The Following User Says Thank You to Ferha For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •