Tepside Kebbe (Kobba, Kubba)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Tepside Kebbe (Kobba, Kubba)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Esengül

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Tepside Kebbe (Kobba, Kubba)



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    25 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Tepside Kebbe (Kobba, Kubba) Tarifi İçin malzemeler

    • 1 su bardağı ince bulgur
    • Yarım su bardağı su
    • 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
    • 400 gr kıyma
    • 2 soğan
    • Karabiber
    • Tuz
    • Kimyon
    • Tarçın
    • 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
    • Tane karabiber
    • Yoğurt

    Tepside Kebbe (Kobba, Kubba) Nasıl Yapılır?
    Bulguru süzgece alıp soğuk su ile yıkayın. Soğanları rendeleyin. Kıyma, su, yağ, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Bulgur ile maydanozu ilave edin.
    Karışımı yağlanmış fırın kabına alıp bastırarak yayın. Bıçak ile baklava dilim şeklinde keserek ortalarına birer top karabiber yerleştirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip yanında yoğurtla birlikte servis yapın.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Esengül für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •