Antakya Usulü Yumurta Öccesi

Thema bewerten:
1 Benutzer haben diesen Thread bewertet:: Liste anzeigen
Wird geladen...
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Antakya Usulü Yumurta Öccesi

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Antakya Usulü Yumurta Öccesi



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Antakya Usulü Yumurta Öccesi Tarifi İçin malzemeler

    • 6 yumurta
    • 1 demet yeşil soğan
    • 1 demet maydanoz
    • 1 demet taze sarımsak
    • 1 demet taze nane
    • 4 yemek kaşığı un
    • Tuz
    • Kırmızı pul biber

    Kızartmak için

    • Ayçiçek yağı

    Domates sosu için

    • 2 domates
    • 1 çay kaşığı toz şeker
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber

    Antakya Usulü Yumurta Öccesi Nasıl Yapılır?

    • Yumurtaları geniş bir karıştırma kasesinde çırpın. Çok ince kıydığınız sebzeler ve unu ilave edin. Tuz ve kırmızı pul biberle tatlandırıp harç kıvam alıncaya kadar karıştırın.
    • Bir yumurta pişirme ya da özel öcce tavasının göz yerlerine ayçiçek yağı dökün. Harçtan bir yemek kaşığı kadar alarak kızgın yağa ilave edin. Her iki tarafını da kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
    • Domates sosu için rendelediğiniz domatesleri bir sos tenceresine alın. Toz şeker, tuz ve baharatlarla tatlandırıp domatesler suyunu çekinceye kadar pişirin.
    • Öcceleri yanında domates sosu ile beraber sıcak servis yapın.





  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Aybüke für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 3 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 3)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •