Etli Bakla

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Etli Bakla

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Mete

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Etli Bakla



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    45 dakika

    Etli Bakla Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg taze bakla
    • 300 gr kuşbaşı et
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 soğan
    • 3 su bardağı sıcak su
    • Yarım limonun suyu
    • 1 domates
    • Tuz
    • 1 yemek kaşığı un
    • Bir çay bardağı ince kıyılmış dereotu

    Etli Bakla Nasıl Yapılır?

    • Baklaların uç kısımlarını temizleyin. Bir kaseye su doldurup un ve limon suyu ekleyip karıştırın. Baklaları bu suda bekletin.
    • Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve tencereye ekleyin.
    • Etleri ilave edip 3 dakika kavurun. Son olarak baklayı ve sıcak suyu ekleyerek tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
    • Tuz ve dereotunu ekleyip sıcak servis yapın.







  2. The Following User Says Thank You to Mete For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 2 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 2)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •