Sebzeli Kavurma

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Sebzeli Kavurma

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sebzeli Kavurma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat

    Sebzeli Kavurma Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr koyun kuşbaşı
    • 3-4 diş sarımsak
    • Yarım domates
    • 1 kabak
    • 1 havuç
    • 1 pırasa
    • 3 mantar
    • 4 sivri biber
    • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kekik

    Sebzeli Kavurma Nasıl Yapılır?

    • Koyun butunun etlerini keskin bir bıçak yardımıyla kemiklerinden ayırarak kuşbaşı şeklinde doğrayın.
    • Eti tavaya alın, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Sarımsak dişlerini bütün olarak ete ekleyin.
    • Tuz, karabiber ve kekik ilave edip eti kendi yağıyla kısık ateşte kavurun. 
    • Domates, kabak, havuç, mantar ve pırasaları temizleyip iri iri doğrayın. Kavrulmakta olan ete ekleyip karıştırın. 5-6 dakika daha pişirip ateşten alın. 
    • Sivri biberleri közleyin. Sebzeli kavurmayı servis tabaklarına paylaştırıp közlenmiş sivri biberle süsleyin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

    Dana etiyle hazırlayabileceğiniz nefis sebzeli et kavurma tarifine göz atın.




  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Aybüke für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •