Jambonlu Tavuk

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Jambonlu Tavuk

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Rabia

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Jambonlu Tavuk



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Jambonlu Tavuk Tarifi İçin malzemeler

    • 2 çorba kaşığı margarin
    • 3 tavuk göğüs eti
    • 4 dilim dana jambon
    • 2 soğan
    • 2 havuç
    • 1 kahve fincanı un
    • 1 su bardağı sıcak su
    • 1 çay kaşığı kekik
    • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
    • Tuz
    • Karabiber

    Jambonlu Tavuk Nasıl Yapılır?
    Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın. Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin. Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın.
    Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın. Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın. Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun. Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


    Şefin Yorumu : FARKLI BİR LEZZET İÇİN!
    Tavuk etlerini mısır ununa ya da galeta ununa bulayıp kızartabilirsiniz.



    Afiyet olsun.




  2. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu Rabia für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •