Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Demet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg ıspanak
    • 200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)
    • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
    • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    • Tuz

    Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma Nasıl Yapılır?

    • Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün.
    • Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin. 
    • Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın.
    • Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

      Afiyet olsun.
      Demir bakımından zengin olan ıspanaklı tepsi böreği tarifini de deneyin.






  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Demet für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •