Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura Tarifi İçin malzemeler

    • 350 gr Edremit sepet peyniri ya da köy peyniri
    • Taze çekilmiş karabiber
    • Kurutulmuş mercan köşk yaprağı
    • 1 tatlı kaşığı kişniş tohumu
    • 4 küçük kırmızıbiber
    • Birkaç dal biberiye
    • 125 gr domates kurusu
    • Zeytinyağı

    Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura Nasıl Yapılır?
    Peynirin nemini kağıt havlu ile alın ve küp şeklinde doğrayın. Sterilize edilmiş büyük bir kavanozun tabanına karabiber, mercanköşk yaprağı, kişniş tohumu serpiştirin. Peynir, kırmızıbiber, biberiye ve domates kurularını kavanoza yerleştirin. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı doldurup kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabında soğutun. 1 – 2 ay buzdolabında bozulmadan saklayabilirsiniz.




  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Aybüke für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 2 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 2)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •