Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tibet

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile



    Kaç Kişilik
    2 kişilik
    Hazırlama Süresi
    40 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat

    Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile Tarifi İçin malzemeler
    Bonfile için

    [LIST][*]Polenta için

    • Tuz
    • 6 su bardağı et suyu
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 3 su bardağı mısır unu
    • 1-2 dal maydanoz
    • 1-2 dal taze fesleğen
    • 2-3 dal taze kekik

    Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile Nasıl Yapılır?


    • Bonfileyi bir tencereye alın. Üzerine su, defne yaprağı ve değirmen karabiberi ilave edin. Bonfile yumuşayıncaya kadar haşlayıp ocaktan alın. Et suyunu süzüp temiz bir tencereye alın.
    • Polenta için süzdüğünüz et suyuna tuz ve tereyağını ekleyip tekrar kaynatın. Mısır ununu tel süzgeçten geçirin. Su kaynamaya başlayınca tencereye boşaltıp karıştırın. Karışımı tencerenin kenarlarına yapışmayacak hale geldiğinde ince kıydığınız yeşillikleri ilave edip karıştırın. Polentayı bir servis tabağına alın. Üzerine haşladığınız bon leyi ilave edip sıcak servis yapın.





  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Tibet für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •