Gül Reçeli

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Gül Reçeli

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Gül Reçeli



    Kaç Kişilik
    0 kişilik
    Hazırlama Süresi
    40 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat 30 dakika

    Gül Reçeli Tarifi İçin malzemeler

    • 350 gr reçellik gül
    • 6 su bardağı toz şeker
    • 2.5 su bardağı su
    • 2 çorba kaşığı limon suyu

    Gül Reçeli Nasıl Yapılır?

    • Reçellik güllerin yapraklarını ayıklayıp yıkayın ve süzün.
    • Gül yapraklarını tencereye alıp şeker ve limon suyunu ekleyin. Hafif ovup yarım saat bekletin.
    • Suyu ilave edip tencerenin ağzı açık olarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Pişirme sırasında oluşan köpüğü kevgirle alın.
    • Reçel kıvamına gelince tencereyi ateşten alıp soğutun. İyice soğuyan reçeli kavanozlara paylaştırın.

      Afiyet olsun.
      Kahvaltı sofralarını renklendirmek için kayısı reçeli tarifini notlarınıza eklemeyi unutmayın. 






  2. The Following User Says Thank You to Aybüke For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •