Zencefilli Bal Kabağı Köftesi

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Zencefilli Bal Kabağı Köftesi

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Mete

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Zencefilli Bal Kabağı Köftesi



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Zencefilli Bal Kabağı Köftesi Tarifi İçin malzemeler

    • 600 g bal kabağı
    • 1 soğan
    • 6 yemek kaşığı galeta unu
    • 1 yumurta
    • 1 çay kaşığı kabartma tozu
    • 1 çay kaşığı toz zencefil
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kimyon
    • Kırmızı pul biber 

    Kızartmak için

    • Ayçiçek yağı 

    Üzeri için

    • Taze tarhun 

    Zencefilli Bal Kabağı Köftesi Nasıl Yapılır?

    • Bal kabağı ve soğanı rendenin iri tarafı ile rendeleyip geniş bir kaseye alın. Galeta unu, yumurta, kabartma tozu, toz zencefil, tuz ve baharatları ilave edip iyice yoğurun.
    • Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Elinizle yuvarlayarak top köfteler yapın. 
    • Ayçiçek yağını bir tavada ısıtın ve bal kabağı köftelerini kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin.
    • Yağını çektirdiğiniz köfteleri bir servis tabağına alın. Taze tarhun yaprakları ile süsleyerek servis yapın. 

    Sebze ile hazırlayabileceğiniz nefis karnabahar köftesi tarifine mutlaka göz atın.




  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Mete für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •