Koşinya

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Koşinya

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Suna

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Koşinya



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    15 dakika

    Koşinya Tarifi İçin malzemeler

    • 250 gr kemikli tavuk göğüs eti
    • 50 gr hazır sebze çeşnisi
    • 2 patates
    • 2 diş sarımsak
    • 250 gr süt
    • Ayçiçeği yağı
    • 250 gr tereyağı
    • 6~7 dal maydanoz
    • 200 gr galeta unu
    • 2 yumurta
    • Tuz

    Koşinya Nasıl Yapılır?

    • Tavuk etlerini üzerini geçecek kadar su ilave edip haşlayın. İnce kıyılmış sarımsak ve sebze çeşnisinin yarısını ekleyip kaynamaya bırakın.
    • Kaynadıktan sonra etleri ufak parçalar halinde didikleyin. Maydanozu ince kıyıp ilave edin. Tavuk suyunu bir kaseye ayırın.
    • Patatesi soyup bir tencerede haşlayın. Haşlanan patetesleri bir kaba alıp çatalla ezerek püre haline getirin
    • . Diğer bir tencerede tereyağının yarısını eritip patatesi ve sütü ilave edin. Tavuk suyu, tuz ve kalan sebze çeşnisini de ekleyip 5 dakika karıştırarak pişirin.
    • Ocaktan alıp soğumasını bekleyin. Soğuyunca 5 dakika kadar yoğurun. Hamurdan parçalar koparıp içine tavuk etlerinden paylaştırın.
    • Kenarlarını birleştirerek yumurta şekli verin. Bir kasede yumurtaları çırpın.
    • Hazırladığınız koşinyaları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın ayçiçeği yağında kızartın. Domates dilimleri ve yeşilliklerle servis yapın.





  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Suna für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •