Badem Ve Yulaflı Kiş

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Badem Ve Yulaflı Kiş

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Esengül

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Badem Ve Yulaflı Kiş



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    45 dakika

    Badem Ve Yulaflı Kiş Tarifi İçin malzemeler
    Hamuru için:

    • 100 g tereyağı
    • 120 g badem unu
    • 50 g yulaf unu
    • Bir tutam tuz
    • 2 çay kaşığı doğranmış taze biberiye
    • Bir tutam karabiber
    • 1-2 yemek kaşığı soğuk su
      Dolgu için
    • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 küçük kırmızı soğan (Doğranmış)
    • 1 adet kapya biber (İnce doğranmış)
    • 1 adet sarı biber (İnce doğranmış)
    • 1 adet yeşil biber (İnce doğranmış)
    • 5-6 büyük yaprak pazı (İnce doğranmış)
    • 1.5 çay bardağı süt
    • 100 g jambon (Küçük doğranmış)
    • 3 yumurta (Oda sıcaklığında)
    • 50 g çedar peyniri

    Badem Ve Yulaflı Kiş Nasıl Yapılır?

    • Hamur için kuru malzemeleri yoğurma kabına alıp harmanlayın. Tereyağını ekleyin. Hamur çok sert ise azar azar soğuk su ilave edebilirsiniz. Hamuru yağlanmış tart kalıbına elinizle bastırarak yerleştirin. Tabanını çatal yardımı ile hafif delin. 180 derece ısıtılmış fırında, 15 dakika pişirin.
    • Yağı bir tavada ısıtın. Soğanı, pazıyı ve biberleri birkaç dakika kavurun. Sonra sütü, jambonu ve baharatı ekleyip ocaktan alın. Soğuyunca çırpılmış yumurtaları ekleyip karıştırın.
    • Ön pişirmesini yaptığınız hamuru fırından alın. İç malzemesini döküp en son küp kesilmiş peyniri serpin. 20-25 dakika daha pişirin.





  2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Esengül für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •