Güz Tatlısı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Güz Tatlısı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Mete

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Güz Tatlısı



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    23 dakika
    Pişirme Süresi
    10 dakika

    Güz Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

    • 2 yufka
    • 4 elma
    • 4 incir
    • 1 salkım üzüm
    • 1 kahve fincanı ince çekilmiş ceviz
    • 2 çay bardağı tozşeker
    • 1 çay bardağı sıvıyağ
    • 1 yumurta sarısı
    • 1 çorba kaşığı çikolatalı pasta süslemesi

    Güz Tatlısı Nasıl Yapılır?
    Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleri de çok ilgi görüyor.
    Elmaların üst kısmını kapak şeklinde kesin. Çekirdekli kısımlarını temizleyip içini oyun. İncirleri dilimleyin. Üzümleri küçük parçalara kesin.
    Elmaları tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin. 1 bardak şekeri ekleyip hafif yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp içlerine antepfıstığı serpin. İncir ve üzümleri paylaştırın.
    Yufkaları 20 santimlik karelere kesin. Kare yufkaların yarısının üzerine fırça ile sıvıyağ sürün. Kalan yufkaları karelerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin. Sıvıyağ sürüp kalan şekeri serpiştirin.
    Hazırladığınız yufkaların ortalarına birer elma yerleştirin. Yufkaların uçlarını üste kıvırıp elmaları paket gibi sarın.
    Artan yufkaları incecik şeritler şeklinde kesin. Yufkaların üzerine gül şeklinde yerleştirin. Kalan yağ ile yumurta sarısını karıştırıp yufkaların üzerine sürün. Pasta süsünü serpiştirin. Hazırladığınız meyveli yufkaları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.




Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •