Gerdan Etli Buğday Aşı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Gerdan Etli Buğday Aşı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Gerdan Etli Buğday Aşı



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat

    Gerdan Etli Buğday Aşı Tarifi İçin malzemeler

    • 1 su bardağı aşurelik buğday
    • 500 gr gerdan eti
    • 2 yemek kaşığı tereyağı
    • 4 su bardağı et suyu
    • Karabiber
    • Tuz

    Gerdan Etli Buğday Aşı Nasıl Yapılır?
    Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de bayram sofralarınızı hazırlayabilirsiniz. Buğdayı 1 gece önceden suda bekletin. Gerdan etini tencerede iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Kemiklerinden ayırın. Buğdayın suyunu süzüp, etlere ilave edin. 4 su bardağı et suyu ve tuz ilave edin. Buğdaylar eriyinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp, sıcakken 5 dakika mutfak robotunda çekin. Servis tabağına alın. Ufalanmış eti üzerine ilave edin. 2 yemek kaşığı tereyağını bir tavada eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemeğin üzerine gezdirip sıcak servis yapın.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Ferha für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •