Çikolatalı Bisküvi

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Çikolatalı Bisküvi

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Alpay

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Çikolatalı Bisküvi



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    40 dakika
    Pişirme Süresi
    10 dakika

    Çikolatalı Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

    • 65 gr tereyağı
    • 60 gr tozşeker
    • 60 gr un
    • 40 gr kek unu
    • 2 yemek kaşığı kakao
    • 2. 5 yemek kaşığı süt
    • 100 gr şeker hamuru
    • 100 gr bitter çikolata

    Çikolatalı Bisküvi Nasıl Yapılır?
    Çay davetleriniz için bu nefis tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Tereyağı ve tozşekeri mutfak robotunda krema haline gelinceye kadar çırpın. Unları ve kakaoyu eleyerek ekleyin. Sütü ilave ederek çok kısa süre mutfak robotunu tekrar çalıştırın. Hamuru elinizle biraz yoğurduktan sonra iki eşit parçaya ayırın. Yağlı kağıt arasında 3 mm kalınlığında açın. 4 cm genişliğinde, yuvarlak bisküvi kalıbıyla kesin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizerek 10 dakika pişirin. Şeker hamurundan bisküvi sayısı kadar -misketten biraz iri- yuvarlaklar yapın. Elinizde hafifçe yassılaştırın ve iyice soğumuş olan iki bisküvi arasına yerleştirin. Çikolatayı küçük parçalara bölerek bir kaseye alın. İçi sıcak su dolu tencereye çikolata kasesini yerleştirin ve eriyinceye kadar bekleyin. Bisküvilerin yarısını çikolataya batırın ve yağlı kağıt üzerine dizerek soğumalarını bekleyin. Soğuduktan sonra servis yapın.



  2. The Following User Says Thank You to Alpay For This Useful Post:

  3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von erenay58

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    emegin.icin cok sagol ustam guzel paylasim


Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •