Kümbet Pasta

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Kümbet Pasta

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Kümbet Pasta



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    40 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Kümbet Pasta Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 4 yumurta
    • 3/4 su bardağı toz şeker
    • 1 su bardağı un
    • Yarım paket kabartma tozu
    • 2 yemek kaşığı kakao
    • 1 paket vanilya

    KREMA İÇİN

    • 1 litre süt
    • 5 yemek kaşığı toz şeker
    • 5 yemek kaşığı mısır nişastası
    • 5 yemek kaşığı hindistan cevizi
    • 1 paket vanilya

    ÜZERİ İÇİN

    • 2 yemek kaşığı kakao
    • İri kıyılmış
    • Kurutulmuş hindistan cevizi

    Kümbet Pasta Nasıl Yapılır?
    Yumurtalar ve şekeri mikserle çırpın. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı harmanlayıp eleyerek ekleyin. 23 cm’lik kelepçeli kek kalıbının içini yağlayıp hamuru aktarın. 150 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Krema için, süt, nişasta, şeker ve vanilyayı sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan alıp içine hindistancevizi ilave edin. Keki kalıptan çıkarıp enine ikiye kesin. Kekin büyüklüğünde çukur bir kabın içine kekin bir parçasını elinizle bastırarak iyice yerleştirin. Ortasına hazırladığınız kremayı aktarın. Diğer keki üzerine kapatın. Kenarlardan sarkan fazla kekleri bıçak yardımıyla kesip kenarlarını içe doğru yerleştirin. Buzdolabında 1 gece bekletin. Servis tabağına ters çevirerek çıkartın. Üzerine kakao serpiştirip hindistancevizi ile süsleyerek servis yapın.



  2. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Fener1907133

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Eline diline saglik tessekurler


Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 3 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 3)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •