Pizzette

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Pizzette

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Esengül

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Pizzette



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Pizzette Tarifi İçin malzemeler
    hamuru için

    • 250 gr un
    • 120 ml ılık su
    • Yarım paket instant maya
    • 20 gr tereyağı (yumuşatılmış)
    • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
    • 1 tatlı kaşığı toz şeker
    • 1 tatlı kaşığı tuz

    Üzeri için

    • 150 gr kiraz domates (sarı~kırmızı)
    • 100 gr mini mozzarella peyniri
    • 1 diş sarımsak
    • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
    • Yarım su bardağı ince doğranmış fesleğen
    • Tuz
    • Karabiber

    Pizzette Nasıl Yapılır?

    • Hamur için, un, tuz, şeker ve mayayı bir kapta harmanlayın. Tereyağı ile zeytinyağı ekleyin. Azar azar ılık suyu ilave ederek yoğurun.
    • Ele yapışmayan yumuşak bir hamur için gerekirse un ilavesi yapın. Üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın. Domatesleri ortadan ikiye kesip bir kaseye alın.
    • Sarımsağı rendeleyerek ekleyin. Tuz, karabiber, zeytinyağı, dolmalık fıstıkları ekleyerek karıştırın. Fırını 200 dereceye ayarlayın.
    • Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 3 mm kalınlığında açın. 6 cm çapında yuvarlak kurabiye kalıbı ile parçalar kesin ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
    • Hamurların ortasına parmaklarınızla bastırarak hafif çukurlaştırın. Domates karışımını hamurların üzerine paylaştırın ve fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin.
    • Fırından çıkardıktan sonra ince doğranmış fesleğeni serpiştirip servis yapın.





Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •