Sebzeli Hamsi Buğulama

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: Sebzeli Hamsi Buğulama

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Aybüke

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sebzeli Hamsi Buğulama



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Sebzeli Hamsi Buğulama Tarifi İçin malzemeler

    • Yarım kilo hamsi
    • 1 soğan
    • 2 patates
    • 2 havuç
    • Yarım çay bardağı zeytinyağı
    • 1 çay bardağı su
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber

    Üzeri için

    • Yarım demet maydanoz

    Sebzeli Hamsi Buğulama Nasıl Yapılır?



    • Hamsileri ayıklayıp kılçıklarını çıkarttıktan sonra tuzlayın ve yağlı kağıt serili fırın kabının tabanına dizin.
    • Üzerine sırasıyla yuvarlak doğradığınız soğan, küp doğradığınız patates ve havuçları ekleyin.
    • Sebzelerin üzerine zeytinyağı ve su gezdirin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

    Karadeniz usulü sade hamsi buğulama tarifine göz atmayı unutmayın.




  2. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von kaptan53

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Karadenizli olarak bu tarif kaçmaz hamsi vazgecilmezdir


Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •