Tarçınlı Cevizli Havuçlu Kek (Bildiğiniz Tarifleri Unutturacak)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Tarçınlı Cevizli Havuçlu Kek (Bildiğiniz Tarifleri Unutturacak)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Tarçınlı Cevizli Havuçlu Kek (Bildiğiniz Tarifleri Unutturacak)

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 35dk


    Tarçınlı Cevizli Havuçlu Kek (Bildiğiniz Tarifleri Unutturacak) Tarifi İçin Malzemeler[*]4 yumurta[*]1, 5 su bardağı toz şeker[*]1 su bardağı süt[*]1 su bardağından bir parmak eksik sıvı yağ[*]1 su bardağı rendelenmiş havuç[*]Yarım su bardağı iri kıyılmış ceviz[*]1 paket kabartma tozu[*]1 paket vanilya[*]1 tatlı kaşığı tarçın[*]2, 5 su bardağı un (Her un farklı kalitede siz yine kıvamına dikkat edin.)[/LIST]

    Tarçınlı Cevizli Havuçlu Kek (Bildiğiniz Tarifleri Unutturacak) Tarifi Yapılışı

    Hayırlı akşamlar. Mutlu haftalar arkadaşlar. Bir dilim asla yetmeyen,😉 pişerken mutfağı saran miss kokusuyla nefiss kek tarifimle geldim.💯👌
    Oda ısısında bekleyen yumurtalar, toz şekerle birlikte uygun bir kapta 5-6 dakika mikserle çırpılır.
    Ardından süt, sıvı yağ çırpılır, rendelenmiş 🥕 havuç, elenmiş un, kabartma tozu, vanilya, tarçın, kıyılmış ceviz karıştırılır.
    Kek hamuru hazırlanır, yağlanmış dilediğiniz kek kalıbına veya borcama dökülür.
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü olarak 25 ila 30 dakika arası pişirilir.
    Soğuyunca ters çevirerek tabağa alınır, dilimlere ayırarak servis edilir.
    Misler gibi mutfağı saran tarçın kokusuyla nefis kekimiz hazır.😋👌
    Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.[/LIST]


    Tarife Ait Diğer Resimleri











  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •