Shamel Arkadaşın Kendi İbo Player i
Online yükleme yapılıyor..Ücretsiz
Tavsiyem satın aldığınız IPTV yayınlarını buraya yüklemeyin,ne olur ne olmaz..
![]()
Bendeki yerini Sendeki Yerim Belirler
Hz Mevlana
Shamel Arkadaşın Kendi İbo Player i
Online yükleme yapılıyor..Ücretsiz
Tavsiyem satın aldığınız IPTV yayınlarını buraya yüklemeyin,ne olur ne olmaz..
![]()
Bendeki yerini Sendeki Yerim Belirler
Hz Mevlana
samim, ibo432001, selime, Ayazaras, teko67, Diyar, abor, umut64, ramazan01, dermanoglu, trzorro, Nejyoner, innaws, Chico07, seherkusu, RAMA, alpermustafa, isotope, Mercanefe74, Bayramk, askow, o.eren, Kanarya1907, Cifi64, adidi35, ali_4646, memis.caldiran, Menderes61, Mezarci55, delikadir, muhtesem2000, ozdemiromer999, ceyhuneren, ibo51, kancasis, yalnizprens72, samsun_lu, xanti, strider, tunau, Zekis, albay66, atilla_erkan, demusti, jayden 2016, selselami, Muratbilo, Kali66, karayilan, atakan1983, tarik66, YCC, yakali, memet1968, haci053, Haskan, Aytugcan, hayro, bakhun, adres27, medine, tarik32, headend, ultrazrail, reflex, Mustafa1974, pasadena, sokratesryuji, slm6161, tahajik, sarizeybek, geminid3, punisher_018, ugurg, bahri, reduak, yenideneme., sahx, hy33, kemal çalışmaz, celali1, Horoz_20, fatmai, can52, Batu7, Molla22, isoo335, bakman68, powerboard, thunder043, resul_1972, Talimhane, Muhacir67, hasanb, delphin01, raalbatros, metinbicer, bornovali35, umit_38, Meku27, Murat92827, kardasali64, rihtim, tosyaagackakan, Gora2, redzheb, tükenmez, Güni61, abbot, REFSA, muzo34, OSMANLİTOKADİ, Ilgad, Bekir Alkan, Nike, ton, SABIR39, köprülü, canim17, wanunu86
Bu uygulamayı ilk bi kişinin telegramında görmüştüm, burdan dışarıya paylaşım yapma demişti ve paylaşmamıştım ama demekki başka yollardan sızmış dışarıya 🤣
Güzel bi apk bence. Birşeyi unutmayın satın alınan ürün sizindir,
Ücretsiz kullanılan üründede ürün sizsiniz. Yani nekadar güvenilir örneğin m3u upload yapılıyor websitesinde veya apk içinde. O linkler kimlerin eline gidiyor vs.
Iyi çalışmalar dilerim 💪👍
Aynen apk nın sahibi kimse m3ular onun oluyor ;)
Genel birşey bu sadece bu free apk için söylemedim.
Ben ara sıra m3u şifre değiştiriyom panelde isteyenlere, çalıyorlar | kırıyorlar artık doğru isim bu konuya hangisi uygunsa.
Satın aldığınız üyeliği bence dikkatli kullanın canlar, kanallarınız takılmaya | donmaya başlarsa admininizden şifrelerinizi değistirmesini isteyin, eğer sorun düzelirse bilinki şifrenizi başkası kırıp aynı an kullanmıştır.
Iyi çalışmalar ☕️