Tavuklu Sebzeli Güveç

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Tavuklu Sebzeli Güveç

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Ferha

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Tavuklu Sebzeli Güveç



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    35 dakika

    Tavuklu Sebzeli Güveç Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg kuşbaşı tavuk göğüs eti
    • 10-12 arpacık soğan
    • 3 patlıcan
    • 2 havuç
    • 2 kabak
    • 3 domates
    • 3 kırmızı kapya biber
    • 2 dolmalık sarı biber
    • 2 dolmalık yeşil biber
    • 1 çay bardağı zeytinyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Taze biberiye

    Tavuklu Sebzeli Güveç Nasıl Yapılır?

    • Tavuk göğüs etlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyip kenara alın. Bir güveç kabının tabanına arpacık soğanları yayın.
    • Üzerine tavuk etlerini ve küp doğradığınız sebzeleri ilave edin. Zeytinyağı gezdirip tuz ve baharatlarla tatlandırın.
    • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

    Yüksek proteinli ve etli klasik güveç yapımına buradan göz atabilirsiniz.




  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu Ferha für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •